3D Arcade Racer (PEGI-3)
– Open-Source
– Gratis te downloaden
– Geen advertenties
– Geen In App Purchases

Chromebook compatible:
Touchscreen support (JA)
– Keyboard support (JA)
– Controlller support (JA)

SuperTuxKart is een super gave 3D open-source arcade-racer met een verscheidenheid aan personages, tracks en modi om te spelen. Denk aan Mario Kart, maar dan met Linux-, BSD- en Mozilla-personages.

Het bestaat al jaren, maar sinds 2017 ook uitgebracht voor naar Android. De game is perfect te spelen op een Chromebook, zowel in tablet modes, als ook met controllerondersteuning. En omdat dit aanvankelijk een desktopgame was, zijn de toetsenbordbedieningen natuurlijk intact gebleven.

karts. nitro. Actie! SuperTuxKart is een 3D open-source arcade-racer met een verscheidenheid aan personages, tracks en modi om te spelen. Ons doel is om een spel te maken dat leuker is dan realistisch en een plezierige ervaring biedt voor alle leeftijden.

In de Story mode moet je het opnemen tegen de kwaadaardige Nolok en hem verslaan om het Mascottekoninkrijk weer veilig te maken! Je kunt zelf racen tegen de computer, deelnemen aan verschillende Grand Prix-bekers of proberen je snelste tijd te verbeteren in de tijdritmodus. Je kunt ook racen, vechten of voetballen met maximaal acht vrienden op één computer, spelen op een lokaal netwerk of online spelen met andere spelers over de hele wereld.