Privacy Policy

Laatst bijgewerkt op 12 November 2018

PRIVACYVERKLARING

Chromebookenzo.nl hecht waarde aan de privacy van z’n lezers. We begrijpen en erkennen dat jouw privacy heel belangrijk is. Hieronder leggen we kort uit welke informatie we ontvangen als je chromebookenzo.nl bezoekt en welke stappen we nemen om je informatie te beschermen. Maar het allerbelangrijkste: Wij zullen nooit jouw persoonlijke informatie gebruiken om door te geven aan derden (tenzij het ons wettelijk verplicht wordt).

PERSOONSGEGEVENS

Zoals op de meeste websites, verzamelen we gebruiken we je persoonsgegeven doordat je gebruik maakt van onze blog/diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt (door een reactie te plaatsen bijvoorbeeld). Dit gaat dan uitsluitend om je naam en e-mailadres. IP-adressen worden slechts en strikt geanonimiseerd opgeslagen.

Deze blog heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. We raden ouders aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat we zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@chromebookenzo.nl, dan verwijderen we deze informatie.

BESCHERMING

chromebookenzo.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Daarom is chromebookenzo.nl alleen te bezoeken via een HTTPS-link, een beveiligde versie van het standaard HTTP. Dit voorkomt dat informatie die jij invoert in velden op mijn website benaderd kan worden door kwaadwillende.

COOKIES EN WEB BEACONS

chromebookenzo.nl gebruikt cookies om informatie op te slaan, zoals je voorkeursinstellingen als je onze blog bezoekt. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone.
Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Op onze blog worden ook cookies geplaatst door derden. Deze gegevens gebruiken wij om inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat we onze content op ons publiek kunnen aanpassen. In sommige gevallen worden algemene statistieken gedeeld met partijen waarmee we samenwerken. Dit zijn altijd algemene en gemiddelde gegevens, zoals het gemiddeld aantal bezoekers per maand of het percentage ‘bezoekers afkomstig uit Nederland’.

We gebruiken de volgende cookies:

Functionele cookies: dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen we hiermee onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en waarvoor we geen voorafgaande toestemming van je nodig hebben (dit zijn algemene cookies).

Tracking cookies: wij plaatsen cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij je eerste bezoek aan onze website hebben we je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics: op deze website worden ook cookies geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. chromebookenzo.nl gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten.

Social media cookies: op deze website is het mogelijk om de blogartikelen te delen op diverse social media kanalen waaronder Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Voor het functioneren van deze knoppen wordt gebruik gemaakt van website-overschrijdende cookies – zodat de social media partij jou herkent op het moment dat jij een artikel en/of video wilt delen via social media.

Deze cookies maken het mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen met vrienden en/of andere gebruikers. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen we je naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. chromebookenzo.nl heeft daar geen invloed op.

INZIEN, CORRIGEREN OF VERWIJDEREN

Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen geen toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. In de internetbrowser kan je ook instellen dat cookies geblokkeerd worden. Het verschilt per browser hoe je dit kan instellen, de meeste browsers geven hier uitleg over in de help-functie. Let wel, als je cookies blokkeert, kan het zijn dat onze website minder goed werkt.

Je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid (‘dataportabiliteit’) indien we over digitale persoonsgegevens beschikken die we óf met jouw toestemming verwerken óf verwerken om een overeenkomst die wij met je hebben gesloten uit te voeren. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die wij van je bewaren in een leesbaar computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoeken tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar info@chromebookenzo.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op je verzoek.

We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN DERDEN

We kunnen je persoonsgegevens delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen.Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die we met je sluiten, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang van ons, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op ons rust. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerking. Buiten de voorgaande situaties verstrekken wij jouw persoonsgegevens alleen aan andere derden met jouw nadrukkelijke toestemming.

WEBSITES VAN DERDEN

chromebookenzo.nl kan links bevatten naar websites van derden of diensten die niet het eigendom zijn van of worden beheerd door chromebookenzo.nl. chromebookenzo.nl heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden. Verder erken je en ga je ermee akkoord dat chromebookenzo.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of diensten. We adviseren je om de bepalingen en voorwaarden en het privacybeleid van websites of diensten van derden die je bezoekt te lezen.

Als je nog meer vragen hebt over hoe chromebookenzo.nl informatie verzamelt, opslaat en gebruikt, stuur dan een mail naar info@chromebookenzo.nl

Deze voorwaarden kunnen ten allen tijden worden aangepast.