Over ons

Bijgewerkt op 14 september 2023, geschreven door: Mike

Chromebookenzo.nl is de premier website in Nederland en België, die zich volledig heeft gespecialiseerd in Chromebooks, ChromeOS en Chrome de webbrowser. Mijn betrokkenheid begon vanaf het allereerste moment dat Chromebooks op de markt verschenen, maar sinds 2016 hebben we talloze mensen geholpen bij het oplossen van hun problemen via ons platform.

De geboorte van Chromebookenzo.nl kwam voort uit pure passie, met als resultaat een website die zich volledig toewijdt aan alles wat te maken heeft met Chromebooks. Of het nu gaat om ChromeOS (het besturingssysteem), Chrome (de webbrowser), Android (dat ook wordt ondersteund op Chromebooks), ChromeOS zelf, of zelfs Linux (de kern van ChromeOS), ons doel is om van Chromebookenzo.nl de ultieme bron te maken voor waardevolle informatie.

Mike van den Bos

Mike

Oprichter Chromebookenzo.nl
Hoofdredacteur/reviewer/blogger
Contact voor marketing/partnerships
Email: mike@chromebookenzo.nl

René Stout

Rene

Gast blogger op Chromebookenzo.nl
Oprichter van Overchromebooks.nl
Hulp & Advies (lokaal/online)
Email: rene@chromebookenzo.nl

Heb je iets om te delen, feedback, suggesties of wil je gewoon je ervaring rondom Chromebooks delen, stuur mij dan een bericht!


Mike van den Bos

Mike van den Bos

Tech- en koffiejunkie, creatieveling en door schade en schande wijs geworden Chromebook-expert. Sinds 2013 gebruik ik Chromebook als mijn dagelijkse driver. In 2016 heb ik Chromebookenzo.nl opgericht omdat ik geloof in de kracht en eenvoud van ChromeOS. Op deze website deel ik handige tips, tricks en reviews om je Chromebook-ervaring te optimaliseren. Laat je inspireren en ontdek hoe je het meeste uit je Chromebook kunt halen.