Met de lancering van met GeForce NOW, beschikken Chromebooks nu over de kracht om Hardcore PC-games te spelen. De wereld van Chromebook gaming wordt daarmee groter en interesanter.

Het werkt heel makkelijk. Ga naar play.geforcenow.com en log in met je GeForce NOW-account. Aanmelden is eenvoudig, kies gewoon een gratis account of betaald Founders-lidmaatscap.

Het is nu een mooi moment om mee te doen. We hebben zojuist een Founders-lidmaatschap van zes maanden gelanceerd met een Hyper Scape Season One Battle Pass-token en exclusieve Hyper Scape in-game content voor $ 24,95. Dat is een waarde van $ 64,94.

Eenmaal ingelogd, ben je slechts een paar klikken verwijderd van het streamen van een enorme catalogus met games. Voor de beste ervaring, wil je die klikken maken met een USB-muis.

Nu transformeren diezelfde Chromebooks, dankzij GeForce NOW, onmiddellijk in door GeForce aangedreven gameplatforms op afstand.

Je games op al je apparaten

Miljoenen GeForce NOW-leden spelen met en tegen hun vrienden — op welk platform ze ook streamen, of dat nu pc, Mac, Android of, nu, Chromebooks zijn.

Dat komt omdat wanneer je games streamt met GeForce NOW, je de pc-versie speelt van digitale winkels zoals Steam, Epic Games Store en Ubisoft Uplay.

Dit is geweldig voor ontwikkelaars, die hun games bij de lancering naar de cloud kunnen brengen, zonder ontwikkelingscycli toe te voegen.

En het is geweldig voor de miljoenen GeForce NOW-leden. Ze maken gebruik van een bestaand ecosysteem wanneer ze direct een van de meer dan 650 games streamen. Dat omvat meer dan 70 van de meest gespeelde gratis te spelen spellen.

Wanneer games zoals Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red later dit jaar uitkomen, kunnen leden dezelfde dag nog spelen met GeForce NOW-servers op hun Chromebook.

Waar je ook gaat

Chromebooks zijn natuurlijk lichtgewicht apparaten die u overal mee naartoe kunt nemen. Van huis naar werk naar school. Of van je slaapkamer naar de woonkamer.

GeForce NOW is de perfecte Chromebook-partner. Gewoon een muis aansluiten en gaan. Onze bètaversie geeft Chromebook-bezitters de mogelijkheid om hun favoriete pc-games te spelen.

Nieuw bij GeForce NOW? Bekijk onze GeForce NOW Snelstartgids om direct aan de slag te gaan met gamen. Breng spelvoortgang of personage-level-ups van een desktop naar een telefoon en vervolgens naar een Chromebook. Je speelt de games die je bezit vanuit je digitale game store-accounts. Dus je vooruitgang gaat met je mee.

Meer pc-gamingfuncties op weg naar de cloud

Het hart van GeForce NOW is pc-gaming. We blijven gebruik maken van het pc-ecosysteem om meer pc-functies naar de cloud te brengen.

PC-gamers zijn goed bekend met Steam. Velen hebben enorme bibliotheken van de populaire pc-gamewinkel. Om hen te ondersteunen, hebben we zojuist Steam Game Sync gelanceerd, zodat ze games uit hun Steam-bibliotheek kunnen synchroniseren met hun bibliotheek in GeForce NOW. Het is snel een van onze meest populaire functies geworden voor leden die op pc en Mac spelen.

Binnenkort kunnen Chromebook-bezitters ook profiteren van de functie.

De afgelopen maanden hebben we twee GeForce Experience-functies toegevoegd. Highlights zorgt voor automatische video-opname, zodat je je beste momenten kunt delen, en Freestyle biedt gamers de mogelijkheid om het uiterlijk van een game aan te passen. In de komende weken zullen we ondersteuning toevoegen voor Ansel – een krachtige in-game camera waarmee gamers professionele screenshots kunnen maken. Deze functies zijn momenteel alleen beschikbaar op pc en Mac. Kijk of ze in toekomstige updates naar Chromebooks komen.

Meer spellen. Meer platformen. Legendarische GeForce-prestaties. En nu op Chromebooks. Dat is de kracht om te spelen die alleen GeForce NOW kan leveren.