Chromebookenzo Kennisbank

Welkom bij onze uitgebreide kennisbank over Chromebooks, ChromeOS, Chrome Browser en Apps van Google, Android & Linux – van de basisprincipes tot de meest geavanceerde functies.

Chromebook Kennisbank Hero

Chromebook 101 Basishandleiding

Kijk hier als je niet weet wat een Chromebook is of hem voor de eerste keer gaat gebruiken. Hier hebben we alle tips voor starters bij elkaar verzameld.


Chromebook-rondleiding

Eerste kennismaking

Een korte rondleiding langs de poorten, connectors, accessoires en andere voorzieningen van je Chromebook. Wat is het uberhaubt, en hoe verschilt het met andere laptops?

meer artikelenKlaar voor de start!?

Start je Chromebook op door de klep te openen of op een willekeurige toets te drukken. Volg de aanwijzingen van de configuratie-assistent en alles gaat verder vanzelf. Volg de aanwijzingen van de configuratie-assistent en alles gaat verder vanzelf.

meer artikelen
HP Dragonfly closed

Google Sync 1

Houd alles gesynchroniseerd

Open je documenten, foto’s, contacten, enzovoort op al je apparaten met Google Drive en werk met Google Workspace. En gebruik je Chromebook met je Android-phone en tablet apparaten om telefoongesprekken te voeren, te kopiëren en te plakken tussen verschillende apparaten of een Instant Hotspot aan te maken.

Je accountinstellingen synchroniseren


Google Eco-Systeem!

Je Chromebook wordt geleverd met apps voor vrijwel alles wat je wilt doen. Je kunt foto’s en video’s bewerken en delen, presentaties aanmaken en genieten van muziek, boeken en films. Ontdek nieuwe apps in de Chrome- en Play Store.

Doe meer met je Chromebook

Netflix Chromebook

En doe nog veel meer…

Maar via allerlei web-apps, Android- en Linux apps, kun je nog veel meer op een Chromebook. Of je nou wil chatten op Whatsapp, muziek spelen via Spotify, of een zelf gemaakte video wil editten, het kan allemaal op je Chromebook.


Ontdek alle nieuwe functies

Open je documenten, foto’s, contacten, enzovoort op al je apparaten met Google Drive en werk met Google Workspace. En gebruik je Chromebook met je Android-phone en tablet apparaten om telefoongesprekken te voeren, te kopiëren en te plakken tussen verschillende apparaten of een Instant Hotspot aan te maken. (updates)

Zie hier (altijd) de aller laatste updates
Bekijk de updates van september 2023
Bekijk de updates van november 2023
Bekijk de updates van juni 2023
Bekijk de updates van maart 2023
Bekijk de updates van december 2022


unnamed 1

Chromebook assessoires

Accessoires

Terwijl de basisfunctionaliteit van een Chromebook vaak voldoende is voor veel gebruikers, kunnen Chromebook-accessoires, ook wel bekend als periferalen, de ervaring aanzienlijk verbeteren. Deze accessoires voegen extra functionaliteit, veelzijdigheid en personalisatie toe aan je Chromebook, waardoor je productiviteit, entertainment en algeheel gebruiksgemak toenemen.

Accessoires (Works-with-Chromebook)
Chromebook muis

Vragen die wij veel krijgen gesteld:
Waarom zijn Chromebooks zo goedkoop?