Max Verstappen doet het weer goed dit jaar, begrijpelijk dat je de wedstrijden live wil meemaken! Formule 1 is in Nederland van 2022 tot 2024 te zien zijn bij Viaplay, maar als je een VPN hebt dan kan dat ook zonder Viaplay, en gewoon vanaf je Chromebook via een van de Live streams.

Formule 1 streams kijken vanaf je Chromebook met een VPN

Heb je een laptop of Chromebook met een VPN-verbinding? De kans is dan groot dat je middels een van de onderstaande Live streams, de wedstrijd alsnog kunt bekijken. šŸ™‚

RTL-Zwee (Luxemburg)
ORF (Oostenrijk)
SRF (Zwitserland)
TF1 (Frankrijk)
TV8 (Italiƫ)

Zelf kijk ik meestal via RTL-Zwee of ORF , dit zijn voor mij de betrouwbaarste streams en gewoon te bekijken vanaf je Chromebook met een VPN via een van de Oostenrijkse of Luxemburgse servers, bijvoorbeeld met NordVPN voor nauwelijks 3 euro per maand.

Tegelijkertijd kun je eventueel (in een ander tabblad) Grand Prix Radio aanzetten voor Nederlandstalig commentaar. Ok, er kan een klein beetje vertraging zijn van de beelden t.o.v. het geluid, maar voor mij werkt dit prima. Ga als de wedsrijd is begonnen naar deze website en klik op LUISTER LIVE.

Olav Mol (Bloemendaal, 1962) is de vaste F1-commentator van Grand Prix Radio en mede-oprichter van het station. Het is sowieso de moeite om deze website eens te bezoeken.

Overigens ben ik wel van mening dat als je een diehard fan bent, neem dan gewoon een abonnement! Maar voor alle gelegenheidskijkers is dit een mooie tussenoplossing! šŸ™‚

Prettige wedstrijd! šŸ

Foto credits: by Moritz Graf on Unsplash