Entanglement is een game van de Gopherwood Studios. Het is een puzzelgame waarin je probeert het langste mogelijke pad te maken.

Verdraai de tegels (met je pijltjestoetsen) om te bepalen welke kant de rode draad op gaat. En leg nieuwe tegels (spatiebalk) om een zo groot mogelijke knoop te maken zonder tegen muren of een van je tegenstanders aan te lopen.

entanglement2

Met de gratis versie zijn er twee spelvarianten:

Solitaire:
In deze versie voor één speler probeer je je eigen record te verslaan of te concurreren tegen anderen op de dagelijkse, wekelijkse en all-time leaderboards.

Multiplayer:
Speel tegen maximaal 5 tegenstanders op dezelfde computer in deze speciale variant van Entanglement. Deze versie biedt een kans om je vrienden tegen elkaar uit te dagen.

entanglement1

Uitbreidingsset voor de ware Entanglement-fanaat

Download nieuwe kaarten (gekoppeld aan je Google Account) om het spel een nieuwe demensie te geven.

Entanglement…, die film

Verwar (haha, de ironie) het spel dus niet met de Romantische komedie uit 2017. In deze Canadese film is Ben Layton (gespeeld door Thomas Middleditch) op zoek naar de betekenis achter zijn bestaan als hij een familiegeheim ontdekt. Deze leidt hem naar Hanna die bijna zijn geadopteerde zus had kunnen zijn. Ze worden verliefd op elkaar en Bens leven wordt steeds een tikje gecompliceerder, net als het spel dus! Zie jij ook de rode draad ? 🙂

1116606entanglement movie

Speel het spel via;
Google Chromestore
Website van Gopherwood Studios

Foto’s:
Blog afbeelding: Gopherwood Studios
Overige afbeeldingen: Gopherwood Studios en Dark Star Pictures