Hallo trouwe lezers,

We hebben groot nieuws! Als je al langer fan bent van chromebookenzo.nl en overchromebooks.nl, dan zul je het geweldig vinden om te horen dat wij, Mike en René, onze krachten hebben gebundeld. Vanaf vandaag gaan we samen verder onder de welbekende vlag en domeinnaam: https://chromebookenzo.nl

Waarom samenvoegen?

Wel, we geloven allebei in de kracht en eenvoud van ChromeOS, en we willen deze geweldige ervaring met zoveel mogelijk mensen delen. Door onze expertise te combineren, kunnen we een nog uitgebreider en diepgaander platform bieden vol tips, tricks en reviews om je Chromebook-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je verwachten?

Meer van alles wat je geweldig vindt:

  • Verdubbelde Expertise: Met zowel Mike als René aan boord, heb je toegang tot decennia aan kennis en ervaring.
  • Meer Content: Verwacht dubbel zoveel nieuws, reviews, tips en tricks.
  • Grotere Kennisbank: We werken aan een uitgebreidere kennisbank waar je antwoord vindt op al je brandende Chromebook, ChromeOS, Chrome-Browser en Google gerelateerde vragen.
  • Podcast: ja natuurlijk gaan we door met onze Podcast Over Chromebooks enzo.
  • Interactie: We denken er zelfs aan om zo nu en dan live Q&A-sessies te organiseren in de nabije toekomst, wie weet!?

Werk in uitvoering!

We werken momenteel hard achter de schermen om deze overgang soepel en snel te laten verlopen. Hierdoor kan het zijn dat de website af en toe enige hinder ondervindt. Maar ons doel is om vanaf eind september 2023 het merendeel van de inhoud live te hebben, maar houd er rekening mee dat veranderingen stapsgewijs zullen plaatsvinden.

Het wordt een grote klus, maar we hebben er allebei zin in!

Nieuwsgierig geworden?

Blijf ons volgen en mis nooit meer een update. We zijn ook actief op sociale media, dus voel je vrij om ons daar te volgen en de Chromebook-liefde te verspreiden.

Bedankt dat je deel uitmaakt van deze spannende reis met ons. Laten we samen ontdekken hoe geweldig Chromebooks kunnen zijn!

We stellen jouw feedback enorm op prijs!

Vrolijke groeten,

Mike & René

Credits: thumnail foto van Canva.com