Chromebooks zijn niet nieuw voor Dell, maar de meeste van hun eerdere inspanningen waren gericht op onderwijsgerichte apparaten. Op zicht goede Chromebooks, maar meer ontworpen voor de lagere eisen en ruwere behandeling van jongere studenten dan voor serieus werk . Maar dat verandert allemaal dit jaar op IFA 2018 met de nieuwe Dell Inspiron Chromebook 14 – 2-in-1 laptop. Deze Chromebook is bedoeld om een ​​krachtigere, volwassen optie te bieden die vergelijkbaar is met de (net vernieuwde) midrange Inspiron-lijn van het bedrijf.

Volledig Aluminium behuizing

Daartoe is de Inspiron Chromebook 14 gemaakt van aluminium, niet van plastic, met een 8ste generatie Intel Core i3-processor, 4 GB RAM en maximaal 128 GB intern geheugen. Het biedt niet de hardware of het ontwerp van bijvoorbeeld een Pixelbook , maar voor een Chromebook van $ 600,00 is hij veel beter dan wat hiervoor te vinden was.

Beschikbaarheid Dell Inspiron Chromebook 14

Het is goed om te zien dat bedrijven als Dell niet alleen meer de instapmodelen voor scholieren aanbieden. De Inspiron Chromebook 14 2-in-1 wordt op 23 oktober in de VS geïntroduceerd.

Foto/product credits:
Blog afbeelding: Dell
Officiel persbericht Dell