Chromebooks

Ben jij op zoek naar een Chromebook. Met de reviews en adviesartikelen op deze pagina geef ik je graag extra informatie over Chromebooks.

Nieuwe Chromebooks

de CES 2023 (Consumer Electronics Show) is een jaarlijkse technologiebeurs die plaatsvindt in Las Vegas en waar bedrijven hun nieuwste producten en innovaties presenteren. Ook dit jaar zijn er ook weer verschillende nieuwe Chromebooks aangekondigd.

Hoe lang krijgen Chromebooks System updates?

Chrome-apparaten (o.a. Chromebook, Chromebox, Chromebase, Chrometablet) ontvangen automatische updates die zowel het apparaat als de software verbeteren. Deze updates bieden de nieuwste functies en houden het apparaat veilig, en is van toepassing op het besturingssysteem, de browser en de hardware.

In het artikel hier rechts lees je alles over deze zogenaamde Auto Update Expiration (AUE) datum, en waarom dit belangrijk is bij de aankoop van een nieuwe Chromebook.

Klik op de knop hieronder voor het officiele overzicht van Google, om te controlleren tot wanneer een specieke Chromebook fabrikant/model, updates ontvangt.

Chromebook Reviews

Chromebooks, de nieuwe generatie laptops die draaien op Googles besturingssysteem ChromeOS.

acer-chromebook-vero-514

Acer Chromebook Vero 514 | Eco-friendly Laptop

Middenklasse (milieuvriendelijke) Chromebook Uitgebracht in 2022 Het aanbod aan meer premium-apparaten is enorm uitgebreid, valt één apparaat op tussen de massa met een ontwerp dat uniek is voor Chromebooks. De…
Acer_Chromebook_516-GE

Acer Chromebook 516 GE | Gaming Edition

Acer heeft de Chromebook 516 GE geïntroduceerd, een ChromeOS gaming laptop gebaseerd op Intel Alder Lake processoren. Hij brengt alle dingen die je wilt samen in een op gaming gerichte…

Acer Chromebook Tab 510

Acer betrad vanmorgen weer het virtuele podium en onthulde o.a. twee nieuwe Chromebooks waar we erg enthousiast over zijn. De eerste is wat lijkt op de spirituele opvolger van de…

De basis van alle Chromebooks is ChromeOS

ChromeOS is het besturingssysteem ontworpen door Google. ChromeOS draait op alle Chromebooks en zorgt dat de laptop snel, beveiligd en gebruiksvriendelijk blijft.

Doe meer met je Chromebook

Bekijk wat je allemaal met Chromebooks kunt doen om meer uit je apparaat te halen.