Met slechts een paar muisklikken verandert je Chromebook in een magische portal naar de Vergeten Rijken, dankzij de kracht van cloud gaming. En als jij twijfels hebt of gamen op een Chromebook mogelijk is? Dan is dit je kans om het een echt aan de tand te voelen!

Gratis Proefperiode van Drie Maanden voor Chromebook Eigenaren

Om deze geweldige ervaring toegankelijker te maken, geeft Google nu iedereen die een Chromebook bezit, een gratis proefperiode van drie maanden voor een GeForce NOW.

Klik op de knop hier beneden om naar de Nederlandstalige pagina van Google te gaan waar alle Chromebook extra’s (perks) te vinden zijn, en nu dus ook tijdelijk kosteloos 3 maanden het NVIDIA GeForce NOW Priority-lidmaatschap.

Wil je jouw cloud gaming-ervaring naar een hoger niveau tillen? Koop dan een van de speciale Cloud Gaming Chromebooks en krijg drie maanden gratis toegang tot GeForce NOW Ultimate, het hoogst presterende abonnement.

De Kracht van GeForce NOW

Met GeForce NOW krijg je toegang tot een krachtige GeForce RTX-gaming rig in de cloud. Hiermee kun je games streamen die je al bezit, afkomstig uit populaire digitale winkels zoals Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Ubisoft, en meer. Het Priority-lidmaatschap biedt tot zes uur ononderbroken speeltijd, snellere toegang tot de GeForce-gameservers in de cloud en toegang tot geavanceerde NVIDIA-technologieën zoals RTX ON. Hiermee ervaar je de best mogelijke graphics en real-time cinematische belichting.

Een van de grootste voordelen van het spelen via de cloud is dat er geen downloadtijd is voor het installeren van patches. Ook hoef je geen grafische instellingen aan te passen om ze op je apparaat af te stemmen. Het moeilijkste deel van je reis zou het kiezen van de startklasse van je personage in Baldur’s Gate 3 moeten zijn.

Aan de Slag

Nadat je de aanbieding hebt verzilverd op de Chromebook perks-pagina, hoef je alleen maar een GeForce NOW-account aan te maken en de app te downloaden uit de Google Play Store. Vervolgens kun je je bestaande game-accounts synchroniseren met diensten zoals Steam, bladeren door de bibliotheek van beschikbare games en de spellen selecteren die je wilt spelen. Voor degenen die de ervaring nog verder willen verbeteren, kunnen de nieuwe lijn van Cloud Gaming Chromebooks gebruiken voor vloeiende 120 Hz gaming en verbeterde resolutie.

Conclusie

Hopelijk zullen deze Perks jou inspireren om je digitale avonturen naar een hoger niveau te tillen. Pak je Chromebook en bereid je voor op een epische reis naar de Vergeten Rijken!

Bronnen:
Oorspronkelijke blog op Google, The Keyword, door John Maletis