Chromebook Gaming

Chromebook Gaming groeit in populariteit. Hier lees je alles over zaken als Android Gaming, Cloud Gaming (via Nvidia) en Gaming via het gameplatform Steam (Linux)

Cloud gaming Chromebooks zijn er nu ook met hoge resolutie displays die kristalheldere beelden bieden voor gaming. De refresh-rate van 120 Hz maakt gameplay met High FPS op de verschillende cloud-gaming platforms mogelijk, zodat je geen milliseconde aan actie hoeft te missen.

Populaire Android Games

Als paddenstoelen schieten Gaming platforms uit de grond. In deze sectie hebben we een aantal blogs voor jouw geselecteerd waarmee jij jezelf weer helemaal op de hoogte stelt van de laatste ontwikkelingen rondom de on- en offline gaming platformen.

Populaire games

Doodle Games

Wat zijn Doodle Games?
├Ś

Een Google Doodle is een aangepast logo dat zo nu en dan gebruikt wordt door de internetzoekmachine Google tijdens internationale feestdagen en speciale evenementen zoals Thanksgiving, Kerstmis of bijvoorbeeld de 250ste verjaardag van Mozart.

Hoewel sommige Google Doodle-spellen ouder zijn dan andere, hebben ze allemaal hetzelfde doel: een plezierige kijk op een stukje geschiedenis bieden.

Hier tref je een aantal Doodle-spelletjes die geïnspireerd zijn op klassieke games.

Klassieke Arcade Games